FAQ

Adakah Ommer Aircond ada ?
Sudah tentu kita kami ada. OmmerAircond adalah syarikat berdaftar di Malaysia. Jika anda ingin tahu, nombor pendaftaran kami adalah (357433-D)
Bila perlu anda membuat pembayaran ?
Anda boleh membuat pembayaran selepas OmmerAircond selesai menjalankan perkhidmatan servis dan pemasangan aircond. Anda boleh membuat pembayaran dengan secara tunai atau pemindahan melalui bank.
Mengapa saya tidak dapat membuat tempahan mengikut masa yang diinginkan ?
Kami minta maaf mengenainya dan kami akan memberi jaminan bahawa kami akan membuka lebih banyak slot dalam masa terdekat.Alasannya adalah kerana kita menyenaraikan semua juruteknik kami untuk menjadi sangat cekap dan berkemahiran untuk mengekalkan tahap kerja yang sangat tinggi.
Adakah saya perlu menempah slot 2 kali jika saya mempunyai lebih daripada 1 unit AC untuk diservis?
Tidak. Anda hanya perlu menempah satu slot walaupun anda mempunyai 2 atau lebih unit untuk diservis.
Apakah jaminan kepuasan 30 hari ?
Tidak ada perkhidmatan penghawa dingin di Malaysia yang berjanji kepada anda ini.Ommer Aircond yakin dengan mutu kerja kami yang kami dapat menawarkan pembaharuan percuma selama 30 hari jika ada yang terjadi dari kunjungan kami sebelumnya untuk pelanggan korporat dan 15 hari untuk semua pengguna rumah dan kediaman kami.Ommer Aircond tidak bertanggungjawab untuk apa-apa pembaikan atau perubahan jika tanpa pengakuan kami sekalipun.
Adakah harga dan sebutan harga tetap?
Harga dalam setiap kategori adalah caj asas untuk perkhidmatan kami. Anda boleh mendapatkan anggaran untuk anggaran anda. Biasanya, ia tidak akan meleset jauh dari yang dinyatakan. Ommer Aircond akan memastikan anda harga yang sebenar selepas membuat pemeriksaan dan sebelum kerja-kerja dimulakan.
Saya tidak pasti jenis perkhidmatan yang saya perlukan?
Yakinlah bahawa juruteknik kami pasti akan memberikan cadangan yang diinginkan. Tempahlah dengan kami dan juruteknik kami akan memastikannya dan memberitahu anda sebelum memulakan apa-apa kerja. Malah, ini adalah SOP kami untuk sebarang pekerjaan yang kami lakukan.
Di manakah kawasan Jajahan Ommer Aircond ??
Setakat ini Kami membuat perkhidmatan Aircond di kawasan Selangor dan Kuala Lumpur
Adakah anda mengenakan GST untuk perkhidmatan tersebut?
Ommer aircond tidak mendaftar sebagai syarikat kutipan GST "lagi". Oleh itu, kami tidak akan mengumpul sebarang caj GST daripada anda.
Mengapa harga berbeza dari tempat?
Ia disebabkan keadaan lokasi tertentu, jarak dan jarak sokongan serta kos tenaga.
Adakah perkhidmatan anda meliputi di luar kawasan Selangor dan KL ?
"Tidak", pada masa ini Ommer Aircond hanya fokus dan memberi tumpuan perkhidmatan di kawasan Selangor dan Kuala Lumpur sahaja. Matlamatnya Ommer Aircond adalah untuk menyediakan perkhidmatan penyaman udara yang terbaik untuk anda sebelum kami mengembangkan rangkaian kami ke tempat lain di Malaysia.
Saya mendapatI soalan yang tidak disenaraikan dalam FAQ!
Beritahu kami Jika ada kekeliruan disini contact form here.Kami akan mengemas kini FAQ ini dari semasa ke semasa.
Tempah Sekarang
Open chat